Accountmanager

Lokale overheden beheren, ontvangen en gebruiken veel gegevens welke zijn vastgelegd in (basis-)registraties. Onze software oplossingen zorgen voor optimale ondersteuning bij het beheer en gebruik van deze gegevens op locatie of in de cloud. Als accountmanager vertegenwoordig je Centric bij deze organisaties. Je bent continu met hen in gesprek over wat passende oplossingen zijn voor het dagelijks werk en over actualiteiten omtrent veiligheid en privacywetgeving zoals de AVG.

Op basis van excellente verkoopvaardigheden creëer je een goede commerciële positie bij bestaande klanten en bij prospects, waarbij je de wensen van de klant weet in te vullen met onze oplossingen en verschillende vormen van onze dienstverlening.

Als Accountmanager bij Centric bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit het realiseren van omzetgroei bij nieuwe relatie, relatiebeheer huidige klanten, onderhouden en van een relevant netwerk van stakeholders op diverse niveaus binnen het werkveld. Daarnaast bied je ondersteuning bij aanbestedingen en bidmanagement, volg je de marktontwikkelingen en als commercieel klankboord draag je actief bij aan innovatieve productontwikkelingen en de commerciële strategie rondom deze producten. Je krijgt daarbij ondersteuning van ervaren (Account)managers binnen jouw domein en van de Regio Accountmanagers.

Jouw team
De Sales afdeling van Public Sector Solutions valt onder Centric Netherlands B.V. Deze Sales afdeling bestaat uit 37 medewerkers, waarvan 23 accountmanagers, verdeeld over landelijk opererende Domein Accountmanagers en Regio Accountmanagers als centraal aanspreek punt voor de diverse regio’s.

De Accountmanagers worden binnen de afdeling ondersteund door een secretariaat, commerciële binnendienst, aanbestedingen bureau en een marketing acquisitie bureau.

  • Werkervaring in een vergelijkbare functie als accountmanager, sales consultant of relatiebeheerder
  • Een bewezen succesvol trackrecord binnen de lokale overheid
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van cloud-services en bescherming persoonsgegevens
  • Je bent zelfverzekerd, overtuigend en hebt oprecht plezier in wat je doet
  • Je bent communicatief vaardig en je vind het leuk om te presenteren

Als Centric’er maak je deel uit van één van de grootste IT-organisaties van Nederland. Heb jij je boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Een identiteitsbewijs laten maken bij je gemeente? Of online een reis geboekt? Grote kans dat je met producten en diensten van Centric te maken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meer software en infrastructuur, aan honderden organisaties in binnen- en buitenland. Zo werken we onder andere voor gemeenten, ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.

De unit waar jij komt te werken
Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *